Advertisement

Bergüzar Korel Hamileliği : / Eşi halit ergenç'le bodrum'ta tekne tatili yapan bergüzar korel, sosyal medya hesabından oğluyla fotoğrafını paylaşmış.

Bergüzar Korel Hamileliği : / Eşi halit ergenç'le bodrum'ta tekne tatili yapan bergüzar korel, sosyal medya hesabından oğluyla fotoğrafını paylaşmış.. Mart ayında ikinci oğlu han'ı dünyaya getiren bergüzar korel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hamilelik kilolarını vermeye karar verdiğini açıkladı. *böyle konuları konuşmayı sevmem açıkça sorulmasındaki cürete de şaşırırım. Ancak hamileliği henüz çok yeni. Bergüzar korel, her şey çok şükür yolunda. Bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor.

Beyaz tv'de ekrana gelen söylemezsem olmaz programının moderatörü ece erken; İkinci çocuğunu bekleyen bergüzar korel, samimi açıklamalar yaptı. Ancak hamileliği henüz çok yeni. 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan halit ergenç ile evlenen bergüzar korel, ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra hamilelik döneminde aldığı kilolar için harekete geçti. Bergüzar korel, her şey çok şükür yolunda.

Afp8pnjl 9sd6m
Afp8pnjl 9sd6m from i2.milimaj.com
Geçtiğimiz mart ay ında ikinci oğlu han'ı kucağına alan bergüzar korel, sıkıntılı bir hamilelik ve lohusa dönemi geçirdiğini açıkladı. İddialara göre, güzel oyuncunun hamileliği çok yeni olduğu için bir açıklama yapmak istemiyor. Beyaz tv'de ekrana gelen söylemezsem olmaz programının moderatörü ece erken; Ali adını verdikleri bir oğlu bulunan bergüzar korel, hamileliğinde 4 ayı geride bıraktı. Ancak güzel oyuncunun hamileliği çok yeni ve bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor. Ancak hamileliği henüz çok yeni. Güzel oyuncu, yaptığı açıklamada hamile olduğunu doğruladı. Halit ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu bergüzar korel, hamile olduğunu doğruladı.

Posta'nın haberine göre bergüzar korel'in ikinci çocuğuna hamile!

#halitergenç #bergüzarkorel bergüzar korel ile halit ergenç katıldıkları tüm galada soruları yanıtladılar. Her günün, her anın tadını çıkarıyorum. Çıkışta hamilelik dedikodularıyla ilgili sorulara şimdilik öyle bir durum yok yanıtını veren korel, hadi hayırlısı diyerek uzaklaştı. Bergüzar korel, bodrum'da tekne tatilinde. Çiftin ali ismini verdikleri bir oğulları var. İkinci çocuğunu bekleyen bergüzar korel, samimi açıklamalar yaptı. Bu karenin altına kaygı dolu geçen hamilelik sürecini anlatmış. Bu durum hamilelik söylentilerine neden oldu. Bergüzar korel, her şey çok şükür yolunda. Bergüzar korel, instagram hesabından hamilelik ve doğum sürecine ilişkin dikkat çeken bir yazı paylaştı. Korel bu soruya yanıt verdi. Güzel oyuncu, yaptığı açıklamada hamile olduğunu doğruladı. Halit ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu bergüzar korel, hamilelik haberlerine açıklık getirdi.

Oyunumuzun yeni sezonu için yaptığımız ilk provasında her hamilelik sürecindeki anne adayını korkutacak ve. Halit ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu bergüzar korel, hamilelik haberlerine açıklık getirdi. Bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor. Tiyatro sahnesine de çıkan bergüzar korel, kızlar ve oğlanlar isimli oyunuyla büyük beğeni kazanmıştı. Ünlü oyuncu bergüzar korel, hamileliğinin 8'inci ayına girdi.

Berguzar Korel Cantasiyla Karnini Sakladi Hamile Oldugu Anlasildi Magazin Haberleri
Berguzar Korel Cantasiyla Karnini Sakladi Hamile Oldugu Anlasildi Magazin Haberleri from i12.haber7.net
Halit ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu bergüzar korel, hamilelik haberlerine açıklık getirdi. Ünlü oyuncu bergüzar korel, ikinci oğlu han'ı doğurmadan önce psikolojik ve 4 ay önce ikinci oğlu han'ı kucağına alan bergüzar korel, sıkıntılı bir hamilelik ve lohusa dönemi geçirdiğini açıkladı. Her günün, her anın tadını çıkarıyorum. Doğum öncesi ve sonrasında yaptığım paylaşımlar ile gündeme gelen bergüzar korel, hamilelik sürecini yazdı. Geçtiğimiz mart ay ında ikinci oğlu han'ı kucağına alan bergüzar korel, sıkıntılı bir hamilelik ve lohusa dönemi geçirdiğini açıkladı. Bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor. #halitergenç #bergüzarkorel bergüzar korel ile halit ergenç katıldıkları tüm galada soruları yanıtladılar. Mart ayında ikinci oğlu han'ı dünyaya getiren bergüzar korel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hamilelik kilolarını vermeye karar verdiğini açıkladı.

Halit ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu bergüzar korel, hamilelik haberlerine açıklık getirdi.

Şimdi ise eşi halit ergenç ile birlikte tatilde olan korel, ayrıca anne adayları için de. Ancak hamileliği henüz çok yeni. Halit ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu bergüzar korel, hamile olduğunu doğruladı. Oyunumuzun yeni sezonu için yaptığımız ilk provasında her hamilelik sürecindeki anne adayını korkutacak ve. Bu durum hamilelik söylentilerine neden oldu. *böyle konuları konuşmayı sevmem açıkça sorulmasındaki cürete de şaşırırım. Oyuncu bergüzar korel, sinema oyuncusu halit ergenç ile 2009 senesinde dünya evine girmiş ve bir oğlu olmuştu. Bergüzar korel ikinci çocuğuna hamile. İddialara göre, güzel oyuncunun hamileliği çok yeni olduğu için bir açıklama yapmak istemiyor. 37 yaşındaki bergüzar korel, geçtiğimiz günlerde ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurmuştu. Bergüzar korel'den hamilelik sorusuna yanıt bergüzar korel ve halit ergenç, önceki gece cihangir'de arkadaşlarıyla bir araya geldi. Halit ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu bergüzar korel, hamilelik haberlerine açıklık getirdi. Hamilelik pozu ile birlikte eşi halit ergenç ile çekilen fotoğraflarını da paylaşan korel, 2019'a veda yazısında şunları dile getirdi

İkinci çocuğunu bekleyen bergüzar korel, samimi açıklamalar yaptı. Bergüzar korel, hamileliği nedeniyle doktoru tarafından kendisine sahne yasağının konulduğunu üzüntüyle ve şu sözlerle açıkladı. Beyaz tv'de ekrana gelen söylemezsem olmaz programının moderatörü ece erken; Ana sayfasosyal medyabergüzar korel'in hamileliği hakkında yanlış bilinenler! 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan halit ergenç ile evlenen bergüzar korel, ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra hamilelik döneminde aldığı kilolar için harekete geçti.

Lgeuu3nxpilekm
Lgeuu3nxpilekm from foto.sondakika.com
Bergüzar korel'den hamilelik sorusuna yanıt bergüzar korel ve halit ergenç, önceki gece cihangir'de arkadaşlarıyla bir araya geldi. 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan halit ergenç ile evlenen bergüzar korel, ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra hamilelik döneminde aldığı kilolar için harekete geçti. Doğum öncesi ve sonrasında yaptığım paylaşımlar ile gündeme gelen bergüzar korel, hamilelik sürecini yazdı. Her günün, her anın tadını çıkarıyorum. 37 yaşındaki bergüzar korel, geçtiğimiz günlerde ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurmuştu. Çift, hamilelik dedikodularıyla ilgili sorulara şimdilik öyle bir durum yok yanıtını verdi. Hamileliği zorlu geçiyormuş ifadelerinde bulundu. Bergüzar korel ve halit ergenç, asmalımescit'teki partinin yapıldığı mekandan ayrılırken uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştik.

Korel bu soruya yanıt verdi.

Korel ayrıca hamilelik süreci devam eden anne adaylarına da tavsiyelerde bulundu. İkinci çocuğuna hamile olan bergüzar korel, hamileliği hakkında konuştu. Çift, hamilelik dedikodularıyla ilgili sorulara şimdilik öyle bir durum yok yanıtını verdi. Şimdi ise eşi halit ergenç ile birlikte tatilde olan korel, ayrıca anne adayları için de. Çiftin ali ismini verdikleri bir oğulları var. Oyunumuzun yeni sezonu için yaptığımız ilk provasında her hamilelik sürecindeki anne adayını korkutacak ve. Eşi halit ergenç'le bodrum'ta tekne tatili yapan bergüzar korel, sosyal medya hesabından oğluyla fotoğrafını paylaşmış. Her günün, her anın tadını çıkarıyorum. İddialara göre, güzel oyuncunun hamileliği çok yeni olduğu için bir açıklama yapmak istemiyor. Güzel oyuncu, yaptığı açıklamada hamile olduğunu doğruladı. #halitergenç #bergüzarkorel bergüzar korel ile halit ergenç katıldıkları tüm galada soruları yanıtladılar. Posta'nın haberine göre bergüzar korel'in ikinci çocuğuna hamile! Bergüzar korel, hamileliği nedeniyle doktoru tarafından kendisine sahne yasağının konulduğunu üzüntüyle ve şu sözlerle açıkladı.

Mart ayında ikinci oğlu han'ı dünyaya getiren bergüzar korel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hamilelik kilolarını vermeye karar verdiğini açıkladı bergüzar korel hamile. Dört gözle oğlumuzu bekliyoruz dedi.

Posting Komentar

0 Komentar